VOORGERECHTEN
Tomatensoep met balletjes € 4.90
Huisgemaakte kaaskroketjes€ 7.50
Huisgemaakte garnaalkroketjes € 8.90
Terrine van ganzenlever met uienconfituur € 17.90
Toast met schelvislever € 10.50
Fantasie van wildpatés met veenbesjes € 11.30
Sardines à l'espagnole € 9.70
Creuses oesters € 10.50
Gekonfijte eendenmaagjes in pittige kalfsjus € 12.20
Pot-au-feu van wijngaardslakken met knoflook € 10.50
Hoofdgerechten
Fazant "Brabançonne" € 23.70
Hazenrug met boswachtersgarnituur € 23.70
Hertenkalffilet met een rozemarijnsausje € 25.80
Hammetje met graanmosterd € 18.80
Ierse filet pur met seizoengroenten € 24.50
In hoeveboter gebakken zeetong € 23.80
Snoekbaarsfilet met beurre blanc van Noilly-Prat € 21.50
Noorse zalmtournedos met choronsaus € 20.80
Gegrilde pladijs "Dijonnaise" € 18.70